Kinderoppasdienst Binkom

Kinderoppasdienst (KOD)

Ben je op zoek naar een leuke babysit wanneer je naar een vergadering of een etentje gaat, of eens naar de film,...?
Ben je er graag eens een avondje tussenuit?

De kinderoppasdienst staat voor je klaar. Het is eenvoudig te regelen en onze babysitters zorgen graag voor je kind(eren).
Bovendien is deze dienstverlening verzekerd door een waterdichte verzekeringspolis.

Waarvoor kan je een babysit huren ?

Je kan de babysit inhuren om op uw kind(eren) te passen terwijl u geniet van  een avondje uit of voor bijvoorbeeld een éénmalige naschoolse opvang. De babysit dient niet voor de dagelijkse opvang. De babysit verricht geen huishoudelijke activiteiten. Je kan hem of haar dus niet vragen om te poetsen, strijken of te koken. De babysit gaat ook niet mee op vakantie om op de kinderen te letten.

Hoe vraag ik een babysit aan ? (VANAF 1/12/19 DIGITAAL)

  1. Om een babysitter aan te vragen moet u lid zijn van de Gezinsbond. U kan eenvoudig lid worden via deze site.

  2. U maakt een gebruikersprofiel aan. In volgend instructiefilmpje kan je alle info terug vinden: https://www.youtube.com/watch?v=O_EysZTpAIw&index=1&list=PL-I11y1LRH39_Q_S_i1j06u1vAogS6Vt_

  3. Doe je aanvraag online, minstens 3 dagen op voorhand. In volgend filmpje kan je zien hoe je een babysit aanvraagt: https://www.youtube.com/watch?v=SPJ8pEUDX8s&index=4&list=PL-I11y1LRH39_Q_S_i1j06u1vAogS6Vt_

​Maakt u voor het eerst gebruik van de kinderoppasdienst? Contacteer dan onze coördinator: kinderoppasdienst.binkom@hotmail.com.
Zij brengt u graag een bezoekje voor een kennismakingsgesprek en de nodige uitleg.

Hoeveel kost het ?

Uurtarief : € 5
Minimumtarief ( < 2u ): € 10
Overnachting ( van 22u tot 8u ) : € 25
         ( + € 5 per uur voor 22 u en na 8 u ) 

Voor de verzekering dien je op voorhand credits aan te kopen (€2/credit). Dit gebeurt ook online. Automatisch worden de credits aangepast naargelang je een babysitbeurt hebt geboekt. Je kan dus geen boekjes meer aankopen bij de coördinator.

​Een begonnen prestatie wordt aangerekend als een vol uur . Bijvoorbeeld : Als je van 18u00 uur tot 20u15 weg bent, betaal je voor 3 uur.

Wat met last minute afzeggen ?

Beseft u last minute dat u toch geen babysit nodig heeft ? Dan kan u ons dit laten weten maar u betaalt sowieso een minimumvergoeding van € 10 + 1 credit.

KOD Binkom

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.